safari in Botswana safari in Botswana safari in Botswana
Best of Botswana
vanaf
€ 2083,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Natuur
Duur van de reis: 8 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Best of Botswana

Deze reis laat u in korte tijd de hoogtepunten van Botswana zien. Bovendien bezoekt u ook nog eens de indrukwekkende Victoria Falls, die een verpletterende indruk zullen maken! Chobe National Park is een prachtig wildreservaat en in de Okavango Delta waant u zich in het paradijs! U verblijft in een luxe kamp midden in de delta, waar u per klein vliegtuigje naartoe wordt gevlogen. Bij uw verblijf zijn alle safari's in dit unieke moerasgebied ingesloten.


Dag 1 en 2

Amsterdam - Chobe

Dag 1 en 2

Na aankomst in Kasane wordt u opgewacht door onze agent, die uw transfer naar Chobe voor u regelt. Het wereldberoemde Chobe National Park is synoniem voor de grote hoeveelheden olifanten en buffels die hier te vinden zijn. Het omringende landschap bestaat uit meren, rivieren, ‘floodplains’ en savanne. U verblijft hier 3 nachten, waarbij u volop de gelegenheid heeft om safari's te maken in dit mooie park.
Verblijf: Chobe Safari Lodge, inclusief alle maaltijden en lokale drankjes.


Dag 3 en 4

Chobe en Victoria Falls

Dag 3 en 4

Bij uw verblijf in Chobe is niet alleen een game drives en bootcruises on het Chobe rivier ingesloten, maar ook een dagexcursie naar Victoria Falls. Deze excursie brengt u naar de Zimbabwaanse kant van de watervallen, waar u dit spektakel kunt bewonderen. Een bezoek aan een lokale kunstmarkt en een helikopter vlucht behoort ook tot de mogelijkheden.
Verblijf: Chobe Safari Lodge, inclusief alle maaltijden, Chobe game drives, boottochten op het machtige Chobe Rivier, lokale drankjes, wasserij en bezoek aan Victoria watervallen (exclusief kosten voor uw Zimbabwe visum en Victoria Falls entree gelden)


Dag 5 en 6

Chobe - Okavango Delta

Dag 5 en 6

U wordt per klein vliegtuigje naar uw accommodatie in de Okavango Delta gebracht. De Okavango Delta is een uniek moerasgebied waar eilandjes, rietbanken en water elkaar afwisselen. Moremi Crossing is gelegen aan de mooie Xakanaxa Lagune aan de oostelijke rand van de Okavango Delta, in het Moremi Wildlife Reservaat. Uw kamp heeft geen omheining, dus het kan zo maar zijn dat het wild zo langs uw tent loopt! U vindt hier o.a. nijlpaarden, krokodillen, olifanten, leeuwen, wilde honden, gnoes, zebra's, diverse antilopensoorten en héél veel vogels.
Verblijf: Moremi Crossing, alle maaltijden, lokale drankjes, game drives (op land én water), entreegelden voor het reservaat en wasserij


Dag 7 en 8

Okavango Delta - Amsterdam

Dag 7 en 8

We hopen dat u genoten heeft van uw safari reis in Botswana! U heeft een transfer vanuit de Delta naar Maun, waar vandaan u via Johannesburg weer naar huis vliegt.

U kunt deze reis verlengen met een verblijf
op MauritiusMozambiqueZanzibar of Namibië.
Wilt u ook een Big 5 safari? Reis dan naar Zuid-AfrikaKenia of Tanzania.