Vlakvarken Vlakvarken Vlakvarken
Huwelijksreis Kenia, 12 dagen
vanaf
€ 3530,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Safari, Strand
Duur van de reis: 12 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: 2 personen / geen min./max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

Huwelijksreis Kenia, 12 dagen

Deze combinatie van safari en een strandvakantie is ook hét recept voor een onvergetelijke huwelijksreis vol romantiek en liefde ... U bezoekt de Masai Mara, waar u verblijft bij 2 verschillende idyllische accommodaties die herinneringen oproepen aan de film 'Out of Africa'. De Masai Mara is een van de bekendste natuurparken ter wereld, en de bakermat van de safari. Hier kunt u onvoorstelbare safari’s meemaken en ook buiten het drukke seizoen van de grote trek genieten van de mooie natuur en het vele wild. Om uw tijd optimaal te benutten wordt u naar de Masai Mara gevlogen per chartervliegtuigje. Hetzelfde geldt voor uw reis naar de kust, waar uw de laatste dagen van deze reis kunt relaxen aan de parelwitte stranden van Diani Beach. U hoeft niet per se op huwelijksreis te zijn om deze geweldige reis te boeken.


Dag 1

Vertrek Europa

Dag 1

Vertrek Europa


Dag 2 t/m 4

Aankomst Kenia; Nairobi - Masai Mara

Dag 2 t/m 4

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Nairobi wordt u hartelijk welkom geheten. U heeft vervolgens een transfer naar Wilson luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar de Masai Mara. Er zijn safari verblijven en safari verblijven. Basecamp Masai Mara is een kamp dat met kop en schouders boven de gemiddelde accommodaties uitsteekt. Toch biedt Basecamp Masai Mara geen ‘over-the-top’ luxe, maar juist een authentieke safari ervaring en een warm welkom voor íedere reiziger. Het kamp ligt nét buiten het nationale park, langs de Talek rivier die de grens vormt van de Mara. Een houten loopbrug brengt u vanuit het kamp zo in het park! U heeft een zeer ruime safari tent met bio-flush toilet en warm water dat wordt opgewarmd door zonnepanelen. Rond het kamp zijn meer dan 70 000 inheemse bomen gepland, onder andere door de Obama familie. De bomen trekken talloze vogelsoorten aan, die een lust voor het oog zijn. Uw dag word gevuld door game drives in de Mara, afgewisseld met momenten van rust en ontspanning in het kamp.
Verblijf:
Basecamp Mara
Inclusief:
Binnenlandse vlucht vanaf Nairobi naar de Masai Mara
Maaltijden, safari's in Masai Mara in open 4x4 voertuigen en entreegelden.


Dag 5 t/m 7

Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 5 t/m 7

Eagle View Camp ligt op een heuveltje in het Naboisho Conservancy privé reservaat. Het beschermde Naboisho reservaat is een veilige haven voor bedreigd wild, en de dieren floreren dan ook in het gebied. Zo heeft Naboisho een van de grootse concentratie aan leeuwen ter wereld, waardoor uw kans om de koning der dieren te zien bijna gegarandeerd is! Gasten die verblijven in het reservaat kunnen deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en bush diners, activiteiten die niet zijn toegestaan in het nationale park. Het kleine Eagle View Camp bestaat uit slechts negen luxe tenten, gebouwd op houten platforms. Het kamp kijkt uit over een watergat en ‘salt lick’ waar de dieren mineralen oplikken en komen drinken. Uw ruime tent is stijlvol ingericht en heeft een en-suite badkamer met binnen- én buitendouche. Het uitzicht vanaf uw veranda is adembenemend mooi en doordat de tenten weid verspreid liggen is uw privacy verzekerd!
Verblijf:
Eagle View Camp
Inclusief:
Transfer naar Eagle View Camp
Alle maaltijden, alle safari activiteiten en entreegelden.


Dag 8 t/m 10

Masai Mara; Naboisho Conservancy – Kenia zuidkust; Diani Beach

Dag 8 t/m 10

Vanmorgen vertrekt u per directe vlucht naar de zuidkust van Kenia voor drie dagen luieren aan de 25km lange witte stranden van Diani Beach. Bij aankomst heeft u een transfer naar Waterlovers Lodge ten zuiden van Mombasa. Diani Beach is bekend om zijn koraalriffen en franjeapen. Waterlovers Lodge is een zeer klein en intieme verblijf met maar acht suites die allemaal uitkijken over de turquoise wateren van de Indische oceaan. ‘Barefoot luxury’ is een omschrijving die bij deze accommodatie past. Rust, intimiteit en service zijn kernwoorden bij Waterlovers Lodge. U hoeft hier niets, maar alles is mogelijk. Uw verblijf bij Waterlovers Lodge (op basis van een uitstekend ontbijt en diner) is een perfecte  afsluiting van uw safari reis naar Kenia.
Verblijf: Waterlovers Lodge, inclusief ontbijt en diner. 


Dag 11 en 12

Diani Beach – Mombasa - Europa

Dag 11 en 12

Het is alweer tijd om uw koffers in te pakken voor uw reis terug naar huis. Op de laatste dag heeft u een transfer naar Moi luchthaven bij Mombasa voor uw internationale vlucht terug naar Europa, waar u de volgende dag aankomt. Wij hopen dat Afrika een diepe indruk op u heeft achtergelaten, zodat u snel weer terug komt voor een volgend bezoek aan dit fantastische continent.

U kunt deze huwelijksreis verlengen in de Mara maar ook bij Diani Beach.

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Zuid-AfrikaNamibiëMadagascar en Botswana.

Wilt u ook een ander Big 5 safari? 
Reis dan naar Zuid-Afrika of Botswana.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar MozambiqueMauritius of Zanzibar