Zebras In Oost Afrika Zebras In Oost Afrika Zebras In Oost Afrika
Masai wandelsafari, 9 dagen
vanaf
€ 2629,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Cultuur, Natuur
Duur van de reis: 9 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Min. 4 en max. 8

Boek deze reis Vraag offerte aan

Masai wandelsafari, 9 dagen

De Masai Mara in Kenia is een van de bekendste natuurparken ter wereld, en de bakermat van de safari. De Mara Naboisho Conservancy is een privé concessie in de Mara, waar activiteiten zoals wandelsafari’s, avondsafari’s en bushdiners zijn toegestaan. Bij de 9-daagse Masai wandelsafari in Kenia ontdekt u dit unieke gebied te voet, samen met uw Masai gids. U overnacht in comfortabele mobiele tenten in afgelegen locaties. Deze combinatie van safari dichtbij de natuur en verfijnde luxe, maakt de 9-daagse wandelsafari in Kenia een van ons meest bijzondere ervaringen in het Masai Mara gebied. Om uw tijd optimaal te benutten, heeft u retourvluchten vanuit Nairobi naar de Mara per chartervliegtuigje. 


Dag 1

Europa – Kenia; Nairobi

Dag 1

Vertrek Europa


Dag 2 t/m 4

Nairobi – Masai Mara

Dag 2 t/m 4

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Nairobi wordt u hartelijk welkom geheten. U heeft vervolgens een transfer naar Wilson luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar de Masai Mara. Voormalig president Barack Obama, die hier met zijn gezin heeft verbleven tijdens zijn bezoek aan Kenia, kan dit beamen. Toch biedt Basecamp Masai Mara geen ‘over-the-top’ luxe, maar juist een authentieke safari ervaring en een warm welkom voor íedere reiziger. Het kamp ligt nét buiten het nationale park, langs de Talek rivier die de grens vormt van de Mara. Een houten loopbrug brengt u vanuit het kamp zo in het park! De lokale Masai gemeenschap in het dorpje Talek is nauw betrokken bij het kamp; zo maken de vrouwen prachtige sieraden waarvan de winst van de verkoop direct naar de maaksters gaat. Vanuit de veranda van uw tent, die langs de rivier is gebouwd, kunt u uitkijken over de vlakte van de Mara.
Verblijf:
Basecamp Mara
Inclusief:
Binnenlandse vlucht vanaf Nairobi naar de Masai Mara
Maaltijden, safari's in Masai Mara in open 4x4 voertuigen en entreegelden.


Dag 5 en 6

Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 5 en 6

De jager-verzamelaars van de Masai stam staan bekend als Dorobo. Geïnspireerd door de omzwervingen van de Dorobo bevolking, bieden we u een unieke gelegenheid om deel te nemen aan een meerdaagse wandelsafari in het wereldberoemde Masai Mara National Park, met overnachting in een mobiel safari kamp. Dichter bij de natuur kunt u niet komen! Ronddwalen met uw Masai gids door de ongerepte natuur van Afrika zorgt ervoor dat vriendschappen voor het leven worden geboren en onvergetelijke herinneringen worden verzameld. Daarbovenop krijgt u een authentiek inzicht in de cultuur van de Masai bevolking. De duur van het safariprogramma kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gasten. Door alle onnodige afleidingen weg te nemen, willen u dichter bij de essentie van de Afrikaanse savanne brengen. Hoewel uw koepeltentje eenvoudig is, heeft u alle comfort die u nodig heeft. Uw tent is voorzien van volwaardige bedden met fris linnengoed voor een heerlijke nachtrust. Er is een centrale plek met wasgelegenheid en toiletten. Een verblijf bij Dorobo Mobile Camp is een bijzonder avontuur!
Verblijf:
Dorobo Mobile Camp
Inclusief:
Transfer naar Dorobo Camp
Maaltijden, safari activiteiten en entreegelden.


Dag 7

Naboisho Conservancy

Dag 7

Eagle View ligt op een heuveltje in het Naboisho Conservancy privé reservaat. Naboisho beslaat 50.000 ha aan ongerept wildernis grenzend aan ’s werelds beroemdste wildpark, de Masai Mara. Het beschermde Naboisho reservaat is een veilige haven voor bedreigd wild, en de dieren floreren dan ook in het gebied. Zo heeft Naboisho een van de grootse concentratie aan leeuwen ter wereld, waardoor uw kans om de koning der dieren te zien bijna is gegarandeerd! Gasten die verblijven in het reservaat kunnen deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en bush diners, activiteiten die niet zijn toegestaan in het nationale park. Ook zult u tijdens safari’s in het reservaat zelf geen hordes andere toeristen tegenkomen. Het kleine Eagle View Camp bestaat uit slechts 9 tenten, gebouwd op houten platforms. Het uitzicht vanaf uw veranda is adembenemend mooi en doordat de tenten weid verspreid liggen is uw privacy verzekerd!
Verblijf:
Eagle View Camp
Inclusief:
Transfer naar Eagle View Camp
Alle maaltijden, alle safari activiteiten en entreegelden.


Dag 8 en 9

Masai Mara; Naboisho Conservancy – Nairobi - Europa

Dag 8 en 9

Het is alweer tijd om uw koffers in te pakken voor uw reis terug naar huis. Vanmorgen vertrekt u per directe vlucht naar Nairobi voor uw aansluitende intercontinentale vlucht terug naar Europa, waar u de volgende dag aankomt. Wij hopen dat Afrika een diepe indruk op u heeft achtergelaten, zodat u snel weer terug komt voor een volgend bezoek aan dit fantastische continent.

U kunt deze reis verlengen in de Mara maar ook bij Diani Beach.

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Zuid-Afrika, Namibië, Madagascar en Botswana.

Wilt u ook een ander Big 5 safari?
Reis dan naar Zuid-Afrika of Botswana.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar Mozambique, Mauritius of Zanzibar