Masai Masai Masai
Stijlvol Masai Mara en strand, 12 dagen
vanaf
€ 4099,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Culinair, Cultuur, Luxe, Strand
Duur van de reis: 12 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min. / max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

Stijlvol Masai Mara en strand safari, 12 dagen

Stelt u zich een Afrikaanse sterrenhemel voor, gelach van een hyena in het donker, of onbekend geritsel in het gras tijdens uw safari reis in Kenia. U heeft een grote kans om de Big 5 te ontmoeten tijdens deze magnifieke safari reis naar Kenia. Al u dromen komen uit tijdens deze Stijlvolle Masai Mara en strand safari, die u afsluit met een paar heerlijke dagen bij Diani Beach. U wordt met kleine vliegtuigjes naar de Mara en Diani Beach gevlogen, waardoor u uw tijd optimaal benut. Het 'Out of Africa' wordt benadrukt door de luxe van uw safari verblijven en de geweldige safari ervaringen die hierbij horen. Geniet van de prachtige natuur in Kenia bij deze safari reis die we met recht het predicaat ‘stijlvol’ hebben gegeven.


Dag 1

Vertrek Europa

Dag 1

Dag 2 t/m 4

Nairobi - Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 2 t/m 4

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Nairobi wordt u hartelijk welkom geheten. U heeft vervolgens een transfer naar Wilson luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar de Masai Mara. Eagle View bevindt zich op een helling, met een weids uitzicht over de Koiyaki-vlaktes, een natuurlijke liksteen en waterpoel die allemaal een gemeenschappelijk jachtgebied bieden voor roofdieren en een uniek perspectief om het wild te bekijken. Het beschermde Naboisho reservaat is een veilige haven voor bedreigd wild, en de dieren floreren dan ook in het gebied. Zo heeft Naboisho een van de grootse concentratie aan leeuwen ter wereld, waardoor uw kans om de koning der dieren te zien bijna gegarandeerd is! Uw ruime tent is stijlvol ingericht en heeft een en-suite badkamer met binnen- én buitendouche. Het uitzicht vanaf uw veranda is adembenemend mooi en doordat de tenten weid verspreid liggen is uw privacy verzeker.
Verblijf:
Eagle View Camp
Inclusief:
Binnenlandse vlucht vanaf Nairobi naar de Mara Naboisho Conservancy.
Maaltijden, safari's in Mara Naboisho Conservancy in open 4x4 voertuigen en entreegelden.


Dag 5 t/m 7

Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 5 t/m 7

Leopard Hill kamp ligt bij drie overvloedige drinkplaatsen voor het wild. Leopard Hill is een modern kamp midden in de Afrikaanse wildernis. Zittend op het dek van uw tent, zijn de dieren zo dichtbij dat het voelt alsof u ze kunt aanraken. U bent één met de grootsheid van de savanne. In uw bed  in uw luxe safari tent kunt u met een klik op een knop het dak van uw tent openen. Alleen uw klamboe scheidt u van de uitgestrekte Afrikaanse nachtelijke sterrenhemel. Uw ruime luxe tent is voorzien van een aangrenzende badkamer. Leopard Hill kamp is een eco-kamp en heeft 6 en-suite tenten waardoor kleinschaligheid en uw privacy worden gegarandeerd. Uw dagelijkse activiteiten bestaan uit safari’s per open 4x4 voertuigen of wandelsafari’s.
Verblijf:
Leopard Hill Camp
Inclusief:
Transfer naar Leopard Hill. Maaltijden, safari's in Mara Naboisho conservancy in open 4x4 vortuigen en entreegelden.


Dag 8 t/m 10

Masai Mara; Naboisho Conservancy – Diani Beach

Dag 8 t/m 10

Vanmorgen vertrekt u per directe vlucht naar de zuidkust van Kenia voor drie dagen luieren aan de 25km lange witte stranden van Diani Beach. Bij aankomst heeft u een transfer naar Waterlovers Lodge ten zuiden van Mombasa. Diani Beach is bekend om zijn koraalriffen en franjeapen. Waterlovers Lodge is een zeer klein en intieme verblijf met maar acht suites die allemaal uitkijken over de turquoise wateren van de Indische oceaan. ‘Barefoot luxury’ is een omschrijving die bij deze accommodatie past. Rust, intimiteit en service zijn kernwoorden bij Waterlovers Lodge. U hoeft hier niets, maar alles is mogelijk. Uw verblijf bij Waterlovers Lodge (op basis van een uitstekend ontbijt en diner) is een perfecte  afsluiting van uw safari reis naar Kenia.
Verblijf: Waterlovers Lodge, inclusief ontbijt en diner. 


Dag 11 en 12

Diani Beach – Mombasa - Europa

Dag 11 en 12

Het is alweer tijd om uw koffers in te pakken voor uw reis terug naar huis. Op de laatste dag heeft u een transfer naar Moi luchthaven bij Mombasa voor uw internationale vlucht terug naar Europa, waar u de volgende dag aankomt. Wij hopen dat Afrika een diepe indruk op u heeft achtergelaten, zodat u snel weer terug komt voor een volgend bezoek aan dit fantastische continent.

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Zuid-AfrikaNamibiëMadagascar of Botswana.

Wilt u ook een ander Big 5 safari? 
Reis dan naar Tnazania, Zuid-Afrika of Botswana.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar MozambiqueMauritius of Zanzibar