Madagascar reizen Madagascar reizen Madagascar reizen

Madagascar reizen – een klein continent op een groot eiland

“Het vreemdste tijdens onze Madagascar reizen vond ik toch wel de Baobab bomen. Volgens overlevering heeft de Baobab boom ooit God beledigd, waarna God de boom uit wraak ondersteboven in de grond plaatste. En inderdaad, het lijkt net of de wortels in de lucht steken. Als u naar Madagascar gaat reizen kunt u deze reuzen, en nog veel meer natuurschoon, bewonderen.” – Marcella, Sable Tours 

Lees verder »

Soort reis:
Individuele reizen
Thema:
Cultuur, Natuur, Strand
Duur van de reis:
21 dagen
Reisperiode:
Dagelijks vanaf 1 juni tot 20 oktober 2018
Aantal personen:
min. 2 personen
Soort reis:
Individuele reizen
Thema:
Huwelijksreizen, Luxe, Strand, Duiken
Duur van de reis:
14 dagen
Reisperiode:
Dagelijks vanaf 01 april t/m 15 oktober 2018
Aantal personen:
2 personen
Soort reis:
Individuele reizen
Thema:
Safari, Cultuur, Natuur, Strand, Duiken
Duur van de reis:
16 dagen
Reisperiode:
Dagelijks
Aantal personen:
min. 2 personen

De reizen naar Madagascar van Sable Tours.

Het eiland Madagascar ligt ten oosten van Afrika en kan worden beschouwd als een continent op zich. De flora en fauna die u tijdens uw Madagascar reizen zult zien is uniek. Zo komen er wel 1000 verschillende soorten orchideeën voor! Heel bekend zijn de grappige halfapen, of lemuren. Maar er leven ook bizarre kameleons en kleurrijke hagedissen die u nergens anders zult aantreffen. Wat verder opvalt bij reizen naar Madagascar zijn de verschillende landschappen; droge woestijn in het zuiden tegen een groene jungle in het oosten en paradijselijke stranden. Voor de kust liggen koraalriffen die Madagascar ook als duikbestemming aantrekkelijk maken. Het eiland trekt nog niet veel toeristen en reizen door Madagascar is nog een écht avontuur. De infrastructuur is matig en u reist dan ook met een privé chauffeur.

Onze tip voor Madagascar reizen.

Reizen door Madagascar zijn een aanrader voor natuurliefhebbers die wel houden van verrassingen. Maar ook strand- en duikliefhebbers kunnen prima terecht op dit bijzondere eiland.

Wilt u meer informatie over een reizen naar Madagascar, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.