Vissersboot Vissersboot Vissersboot
Huwelijksreis Madagascar
vanaf
€ 2298,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Luxe, Strand, Duiken
Duur van de reis: 13 dagen
Reisperiode: Dagelijks vanaf 1 april t/m 15 oktober 2019
Aantal personen: 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Huwelijksreis Madagascar

Uw romantische huwelijksreis op Madagascar brengt u door op de ongerepte en meest afgelegen strandjes van het tropische eiland Nosy Be. Geniet van de relaxte en serene levenswijze op Nosy Be tijdens uw huwelijksreis op Madagascar. U bezoekt het Iharana en het Ankarana National Park, maakt een catamaran cruise tussen de prachtige eilanden van Madagascar en eindigt uw reis op Nosy Komba, in de Mitsio-archipel. Uw luxe verblijf hier heeft alles wat u wensen kunt en is een perfecte afsluiter van een perfecte huwelijksreis. 


Dag 1 en 2

Europa - Nosy Be

Dag 1 en 2

U komt aan in Nosy Be, waar onze agent u zal ontvangen en u een transfer heeft naar uw hotel. De rest van de dag kunt u uitrusten van uw vlucht bij uw accommodatie.
Verblijf: L’Heure Bleue, inclusief ontbijt en diner


Dag 3

Nosy Be

Dag 3

Vandaag gaat u het eiland verkennen. Nossi-Bé is Malagasi voor 'groot eiland', maar ongeacht de naam is het eiland toch relatief klein. Gedurende uw excursie maakt u kennis met de grootste markt op het eiland en bezoekt u onder andere Mont Passot, een van de vulkanen die het eiland rijk is. Vanaf de berg heeft u een spectaculair uitzicht op de prachtige meren in de omgeving, waaronder het grootste meer van Nosy Be, het Amparihibe meer.
Verblijf: L’Heure Bleue, inclusief ontbijt en diner


Dag 4 en 5

Nosy Be - Ambilobe

Dag 4 en 5

Vanmorgen vertrekt u per boot naar de haven van Ankify op het vasteland. Het schiereiland van Ankifi is omringd met koraalrif en ligt net ten zuiden van de eilanden van Nosy Be en Nosy Komba. Onderweg naar Ambanja bezoek u de Millot plantage. Hier kunt u zien hoe cacao, specerijen en essentiële oliën worden geproduceerd en heeft u ook een lunch. Uw verblijf voor de komende nachten is Iharana Bush Camp, in de geweldige omgeving van het Ankarana National Park. Hier heeft u een wandeling door de tsingy’s, maakt u een kanotocht en brengt u een bezoek aan het Iharana Massief. Uw laatste dag wordt afgesloten met een sundowner bij het uitzichtpunt van Ambatomiloha.
Verblijf: Iharana Bush Camp, inclusief ontbijt, diner en 1x lunch bij Millot plantage


Dag 6 en 7

Ambilobe – Catamaran Cruise

Dag 6 en 7

Vanmorgen wordt u teruggebracht naar Ankify waar uw catamaran op u wacht voor een cruise van 3 dagen en 2 nachten onderweg naar de Mitsio-archipel. Uw dagen zijn gevuld met duiken en zwemmen vanaf de boot, luieren in de zon en adembenemende zonsondergangen. De aanwezige bemanning zorgt voor alles zodat u aan niets hoeft te denken en volop kunt genieten.
Verblijf: Catamaran cruise, inclusief ontbijt, lunch en diner


Dag 8 t/m 11

Catamaran Cruise – Nosy Komba

Dag 8 t/m 11

Nosy Komba, een klein eiland net ten zuiden van Nosy Be, is de laatste bestemming op deze reis. Jardin Vanille bij de kleine nederzetting Anjiabé is de perfecte plaats voor een ontspannen einde van uw huwelijksreis. Uw kamer ligt aan zee en heeft vrij uitzicht over de baai. U kunt uw ontbijt en avondeten laten serveren op uw eigen veranda, maar het restaurant dat hoger op de heuvel is gelegen biedt fantastische vergezichten. Er is verrassend veel te doen op het eiland, zoals bijv. ‘Piroge fishing trips’ of een excursie om het eiland te ontdekken. U kunt gaan duiken en er is volop gelegenheid om te snorkelen.
Verblijf: Jardin Vanille, inclusief ontbijt en diner

Upgrade mogelijkheid bij Nosy Komba:
Tsara Komba Lodge (zie prijzen voor meer informatie)
Foto's met dank aan: © Chassaing / Planchenault / TK


Dag 12 en 13

Nosy Komba - Nosy Be

Dag 12 en 13

U wordt in de loop van de dag teruggebracht naar Nosy Be, vanwaar u terugvliegt naar Europa en de volgende dag aankomt