Mozambique reizen Mozambique reizen Mozambique reizen

Een rondreis in Mozambique op maat is altijd een succes

"Op een ochtend werd ik op  onze rondreis in Mozambique vroeg wakker. Ik nam mijn camera en besloot een wandeling langs het strand te maken. Er was nog niemand te zien, behalve dan de lokale vissers, die de eerste vangst al binnen hadden. Staand in het ondiepe water gooiden ze hun netten uit. Ik besloot meteen wat ik die avond tijdens onze rondreis in Mozambique op mijn bord wilde zien, heerlijke verse vis!” – Pieter, Sable Tours

Rondreizen naar Mozambique – een nieuwe bestemming  

Na een jarenlange bloedige burgeroorlog is Mozambique een nieuwe ster in het rijtje Afrikaanse bestemmingen. Terecht, want rondreizen in Mozambique hebben veel te bieden. Lekker eten, ongerepte stranden met wuivende palmbomen en een intens blauwe zee. Tel daarbij op de vriendelijke bevolking en een mix aan culturen en u heeft het recept voor een geslaagde rondreis in Mozambique. Voor uw verblijf heeft u een keuze uit resorts van verschillende niveau’s, beginnend met eenvoudig maar goed tot zeer luxueus. Wij stellen graag uw ideale reis voor u samen. 

Onze tip voor een rondreis Mozambique op maat

Natuurlijk kunt u vooral heerlijk luieren in Mozambique, maar de onderwaterwereld is zo bijzonder dat een snorkel- of duikles een absolute aanrader is.

Wij geven u graag een persoonlijk advies over rondreizen in Mozambique op maat. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.