Namibië Reizen Namibië Reizen Namibië Reizen

Autohuur in Namibië

Als u een self-drive reis gaat maken in Namibië, dan moet u natuurlijk ook een auto huren in Namibië. Indien u uw reis bij ons boekt, verzorgen wij ook uw autohuur in Namibië voor u. Als u de prachtige asfaltwegen in Europa bent gewend, dan kan het wegennet in Namibië een uitdaging zijn. Maar laat dit u niet weerhouden om een auto te huren in Namibië!

Auto In Namibië


Waar moet u op letten als u een auto gaat huren in Namibië?

Een groot deel van de wegen in Namibië zijn niet geasfalteerd, maar bestaan uit grindwegen. Deze grindwegen worden wel onderhouden, maar kunnen aan het einde van het toeristische seizoen of na een regenbui in een slechte staat zijn. Als u een rondreis in Namibië maakt, zult u dan ook een 4x4 huurauto nodig hebben. Maar let wel op, ook al heeft u een 4x4 huurauto, dan mag u toch niet zomaar van de weg af de natuur inrijden! Uw huurauto is op dat moment namelijk niet meer verzekerd. Voor uw autohuur in Namibië werken wij samen met gerenommeerde verhuurbedrijven. Wij hebben goede ervaringen met de autohuur in Namibië van deze bedrijven en kunnen u altijd ondersteunen als u problemen heeft onderweg.

Namibia Huurauto


Welk type autohuur is in Namibië noodzakelijk?

Er zijn verschillende klassen huurauto’s die geschikt zijn voor de wegen in Namibië. Reist u met 2 personen dan kunt u prima uit de voeten met een kleine compacte 4x4, zoals bijvoorbeeld een Renault Duster. Een huurauto die wat meer comfort geeft en beter rijdt op de grindwegen is een Toyota of Ford single cab. Deze huurauto is wel duurder dan de compacte Renault Duster. Reist u met 4 personen dan heeft u een grotere 4x4 nodig, zoals een Ford Ranger, Nissan X-Trail of Toyota double cab 4x4.

Huurauto Namibië