Namibië reizen Namibië reizen Namibië reizen

Uw rondreis Namibië boekt u bij de specialist

"Als ik terug denk aan onze rondreis door Namibië zie ik vooral de kleuren voor me. Het is ongelooflijk dat een woestijn zóveel verschillende kleurschakeringen kan hebben. Als de avond valt verandert de lucht van felblauw in de mooiste kleuren paars en lila. Heel bizar vond ik ook de ‘fairy circles’ die in de Namib voorkomen. In deze cirkels groeit niets en iedere plant die je er in zet gaat dood. Waarom is nog steeds een raadsel. Het is zeker de moeite waard om dit fenomeen tijdens een rondreis door Namibië zelf te bekijken." – Pieter, Sable Tours

Een Namibië rondreis geheel op maat voor u samengesteld door Sable Tours

Namibië is een zeer geschikte bestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers. Hoewel er maar een paar geasfalteerde wegen zijn, kunt u er met een gerust hart zelf rondrijden in uw eigen huurauto. Bekende bezienswaardigheden die u kunt bezoeken zijn Fish River Canyon, de Kalahari en de Namib woestijn met de beroemde rode zandduinen. Bij Twyfelfontein kunt u eeuwenoude rotsgravures bekijken die door de San bevolking zijn gemaakt. De vrouwen van de Himba stam uit het noorden smeren zichzelf in met vet en rode oker om zich te beschermen tegen de zon. Tot slot mag het Etosha National Park niet ontbreken bij uw Namibië rondreis.

Onze tip voor een Namibië rondreis op maat

Minder bekend, maar daarom niet minder interessant, is de Caprivi strook in het noorden van Namibië. Vanuit de Caprivi strook kunt u makkelijk een bezoek brengen aan Victoria Falls, of uw Namibië rondreis verlengen met een bezoek aan Botswana.

Heeft u vragen over een rondreis door Namibië, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.