Namibië Namibië Namibië

Reisverslagen

Hieronder kunt u de reisverslagen lezen van onze klanten die Namibië hebben bezocht.

Onze klanten zeggen:

"Een “last-minute” plan om naar Namibie te gaan werd dankzij Sable Tours in korte tijd goed geregeld. Heldere en snelle communicatie en deskundig advies zorgden voor een prima reisplan en tesamen met een duidelijke routebeschrijving, voor een totaal onbezorgde reis door dit prachtige deel van Afrika. Zoals we al van Sable Tours gewend waren ( in 2011 ook onze Zuid-Afrika reis door hen laten regelen) prachtige lodges op unieke plekken!"


Reisverslag rondreis door Namibië

Geschreven door: Mevrouw Kikkert

Wat een mooie reis hebben Pieter en Marcella voor ons samengesteld. We hebben een roadtrip van ruim 3,5 week door Namibië gemaakt. Het uitgebreide ‘handboek van Pieter’ heeft ons eenvoudig door het land geloodst.

Rondreis Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Geschreven door: Mevr. Braeken en dhr. Van Beeumen

Na deze prachtige trip vol natuur, cultuur en wildlife is het weer tijd om vanuit Johannesburg naar Amsterdam te vliegen. We namen meer dan 4000 foto’s en beleefden prachtige momenten. Alles werd erg goed georganiseerd door Sable Tours! Heel veel info was beschikbaar en geen vraag of probleem was teveel. Een reis om nooit te vergeten!

Rondreis door Namibië

Geschreven door: Marion en Peter

Langzaam openen Marion en ik onze ogen. Boven ons zien we nog de sterren, die vervagen in het licht van de vroege ochtend. We hebben buiten geslapen, in de woestijn, in het bed dat we naar buiten gerold hebben op het terras van ‘ons’ huisje. De dikke dekens waren wel nodig vannacht, hartje winter in de Namib-Naukluft woestijn. Maar wát een nacht, en wát een sterrenspektakel boven ons. Slapen wilden we, maar ook de sterren kijken. En luisteren of we niet ergens een wild dier hoorden in de buurt van ons huis op palen.

Vakantie Namibië en Botswana 2018

Geschreven door: Familie Van Beusekom

Eindelijk is het dan zover. De bij Sable Tours geboekte vakantie naar Namibië, Zimbabwe en Botswana gaat beginnen. We vliegen vanaf Schiphol naar Windhoek met een tussenstop in Luanda.

Reisverslag 11

Geschreven door: Dhr. Waarlo

Ik ben alweer een week terug en geniet nog lekker na van de mooie reis. Het was een mooi avontuur zo in m'n eentje in 'the middle of nowhere'. Alles is helemaal goed gegaan dankzij jullie goede voorbereidingen.

Reisverslag 10

Geschreven door: De heer en mevrouw Vetters

Zoals beloofd volgt hier ons reisverslag van onze 25-daagse reis naar Namibië.

Allereerst willen we jullie bedanken voor het zeer volledig en tot in de puntjes verzorgd roadboek. ( met eventuele foto’s van een situatie om de weg goed te vinden) ook waar we konden tanken en niet onbelangrijk de spanning van onze banden was elke keer vermeld! De leuke tips onderweg en de zorgvuldig uitgekozen lodges.

Reisverslag 9

Geschreven door: Anika Redhed

Ik leun voorover met open mond, maar vergeet mijn man te waarschuwen en aan de camera denk ik al helemaal niet. Er zit een groepje bavianen vlak naast de weg. Het zijn onze eerste wilde apen en we zijn nog maar net in Namibië, op weg van het vliegveld naar Windhoek. De landing was misselijkmakend en de paspoortcontrole duurde bijna net zo lang als Out of Africa, maar het was het waard: we zagen ook nog een antilope en een stokstaartje. Dit was dag één.

Reisverslag 8

Geschreven door: Mevr. De Vroede en dhr. De Greef

Na net geen 3 weken Namibië (ons eerste bezoek aan Afrika trouwens) keren we terug huiswaarts. De mooiste reis tot nu toe van ons jonge leven, en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we naar Afrika reizen! Bedankt Sable Tours voor de goede organisatie!

Reisverslag 7

Geschreven door: Dhr. en mevr. Van Beurden

Onze eerste Afrika reis vond plaats in 2008 (Zuid Afrika) en was door Sable Tours georganiseerd. We wilden ooit een keer terug naar dit continent en onze keuze viel op Namibie en op Sable Tours vanwege de uitstekende organisatie. Na een persoonlijk gesprek over onze wensen kregen we een reisvoorstel waar wij het al heel snel over eens werden en alles kon geboekt worden. We gingen weer individueel in een gehuurde auto een rondreis maken.

Reisverslag 6

Geschreven door: De heer Kanters en mevrouw Van Rinsum

Om vier uur worden we opgehaald en mogen we in een open safari-auto zitten, we zijn de enige gasten! Nu zien we alle dieren van vanochtend ook, maar veel dichterbij. We naderen de giraffes op zo’n tien meter. Ik schiet er vol van, zo mooi vind ik het. We zien ook nog zebra’s, stokstaartjes en vossen. En als klap op de vuurpijl, twee aardvarks én een aardwolf! Dit vindt zelfs de gids ongelooflijk en achtervolgt hem helemaal in de bush. ‘Very special’, zegt hij. Als de zon bijna onder gaat worden we getrakteerd op een glaasje champagne en kunnen we niet anders dan verzuchten dat we zeer gelukkige mensen zijn!

Reisverslag 5

Geschreven door: De heer Jacometti en mevrouw Klok

Wij hadden Sable Tours op de vakantiebeurs ontmoet. Pieter en Marcella waren de enigen die aparte mogelijkheden aanboden, nadat ze onze enthousiaste verhalen over Australië hadden gehoord. Wij houden van wandelen in de outback en de Tok-Tokkie Trail, een 3 daagse wandeling door de woestijn in Namibië met een kleine groep en gids, was super. Eten en bagage volledig verzorgd en slapen onder de sterrenhemel op een stretcher in de woestijn. Adembenemend en aan te raden!

Reisverslag 4

Geschreven door: M. Menten en N. Schoenmakers

Namibië is een fantastisch land als je van rust houdt. Op eender welk moment van de dag, op eender welke plaats in het land kan je de auto aan de kant zetten en 360 graden rond je kijken zonder ook maar iemand anders te zien. De uitzichten en zonsondergangen zijn prachtig en het aantal verschillende wilde dieren is werkelijk verbazend. Wij zouden iedereen aanraden om dezelfde reis te boeken. Sable Tours is een fantastische organisatie met een heel persoonlijk karakter. Alles was duidelijk en goed geregeld. 

Reisverslag 3

Geschreven door: De heer Zuidam en mevrouw Bekkers

Onze reis naar Namibië is vooral geslaagd door de goed georganiseerde en uitgewerkte routebeschrijving en de daarbij  gekozen lodges door Sable tours.

Reisverslag 2

Geschreven door: B. Koorn

Dit keer een regio gekozen die veel buitenlandse toeristen blijkbaar overslaan; in twee weken van Kaapstad naar Windhoek gereden. Gekkenwerk, zullen sommige mensen denken, wie gaat er nu 3.000 kilometer rijden tijdens zijn vakantie. Maar, met de tips, ideeën voor overnachtingen en al het goede regelwerk vooraf van Pieter en Marcella van Sable Tours is dat echter heel goed mogelijk.

Reisverslag 1

Geschreven door: Familie Van de Weijer

Een “last-minute” plan om naar Namibie te gaan werd dankzij Sable Tours in korte tijd goed geregeld. Heldere en snelle communicatie en deskundig advies zorgden voor een prima reisplan en tesamen met een duidelijke routebeschrijving, voor een totaal onbezorgde reis door dit prachtige deel van Afrika. Zoals we al van Sable Tours gewend waren ( in 2011 ook onze Zuid-Afrika reis door hen laten regelen) prachtige lodges op unieke plekken!