Impala Familie Impala Familie Impala Familie

Themareizen in Namibië

Hieronder vindt u de thema's die bij de bestemming Namibië horen.


Een huwelijksreis in Namibië betekent weg van alles en iedereen. Verblijven bij accommodaties op plekken waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Een zijn met de natuur en de stilte ervaren. Gelukkig zijn. Genieten van elkaar en tot jezelf komen. Samen zijn en de schoonheid van de omgeving op je in laten werken. Een huwelijksreis in Namibië is super romantisch.

Bij een safari in Namibië hoort een bezoek aan Etosha. Een oude San legende vertelt hoe een dorp werd aangevallen en alle inwoners gedood, behalve de vrouwen. Eén vrouw was zo door verdriet overmand, dat ze huilde totdat haar tranen een meer hadden gevormd. Toen het meer was opgedroogd bleef er een enorme zoutpan achter! De Etosha pan is nu het hart van het wildpark waar u bij uw safari in Namibië 144 zoogdieren, 340 vogelsoorten en 110 soorten reptielen kunt tegenkomen.

Bij een luxe vakantie in Namibië kunt u worden ingevlogen naar uw luxe verblijven, die stuk voor stuk op unieke plekken midden in de onvoorstelbaar mooie natuur van Namibië zijn gelegen. Het kleurenpalet van de landschappen die bij een luxe rondreis onder u voorbij glijden is niet te beschrijven. Vanuit de lucht kunt u de ‘fairy’ cirkels goed zien, een fenomeen dat vanaf de grond niet opvalt. Over een lange strook in de woestijn zijn cirkels met een rand van gras waar te nemen, waar middenin niets groeit. Tot op heden is hier geen verklaring voor gevonden.