Namibië Namibië Namibië

Luxe reizen in Namibië

” Tijdens een luxe reis in Namibië maakten we een ballonvlucht over de Namib woestijn. Het opstijgen was ontzettend spannend en ik voelde het kriebelen in mijn maag. Maar wat werden we tijdens deze luxe vakantie in Namibië beloond toen we hoog in de lucht zwevend uitkeken over de duinen! Deze ervaring kunt u ook meemaken bij een luxe rondreis in Namibië.” – Marcella, Sable Tours

Lees verder »

Fascinerend Namibië groepsreis, 15 dagen

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Duur van de reis: 15 dagen
Reisperiode: Vertrek zaterdag (Engelstalige begeleiding)
Aantal personen: Min. 4, max. 8 personen

(Huwelijks)reis Namibië, 18 dagen

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 18 dagen
Reisperiode: Gehele jaar
Aantal personen: Geen min./max.

Laat u verbluffen tijdens onze luxe reizen door Namibië

Bij een luxe vakantie in Namibië kunt u worden ingevlogen naar uw luxe verblijven, die stuk voor stuk op unieke plekken midden in de onvoorstelbaar mooie natuur van Namibië zijn gelegen. Het kleurenpalet van de landschappen die bij een luxe rondreis onder u voorbij glijden is niet te beschrijven. Vanuit de lucht kunt u de ‘fairy’ cirkels goed zien, een fenomeen dat vanaf de grond niet opvalt. Over een lange strook in de woestijn zijn cirkels met een rand van gras waar te nemen, waar middenin niets groeit. Tot op heden is hier geen verklaring voor gevonden.

Luxe individuele rondreis Namibië of luxe groepsreis?

Wij bieden een aantal kant en klare luxe reizen aan in Namibië, die u zo kunt boeken. Maar natuurlijk leveren wij ook maatwerk en stellen graag voor u uw ultieme luxe vakantie in Namibië voor samen. In overleg met u kiezen wij met zorg verblijven uit die aansluiten bij uw wensen voor een luxe reis. Namibië heeft een goede keuze uit topverblijven die passen bij een luxe reizen.

Wilt u liever niet zelf rijden tijdens een luxe rondreis, dan kunt u ook kiezen voor een luxe groepsreis. Uw internationale reisgezelschap bestaat uit niet meer dan 6 personen en u wordt vervoerd in een comfortabel aangepast voertuig. De verblijven tijdens deze luxe groepsreis zijn stuk voor stuk comfortabel en van een hoogstaand niveau.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over luxe reizen naar Namibië en alle andere reizen naar Namibië geheel vrijblijvend contact met ons op.