Tanzania reizen Tanzania reizen Tanzania reizen
Hoogtepunten Tanzania
vanaf
€ 1972,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Natuur
Duur van de reis: 7 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Hoogtepunten van Tanzania

Bij deze reis ziet u alle hoogtepunten van Tanzania in comfort en stijl. Uw dagen zijn gevuld met game drives in de bekendste wildparken van Tanzania. U ziet landschappen die u kent van de mooiste natuurdocumentaires.  U verblijft bij comfortabele accommodaties op prachtige locaties. 's Avonds kunt u uw verhalen delen rond een kampvuur onder de Afrikaanse sterrenhemel. U reist met uw Engels sprekende privé gids/chauffeur per 4x4 landcruiser safarivoertuig. U bezoekt Tarangire National Park, de Ngorongoro krater, de Serengeti en Lake Manyara. U kunt kiezen uit budget, middenklasse of luxe accommodaties.

U kunt deze reis verlengen met een verblijf op Zanzibar.


Dag 1

Amsterdam - Arusha

Dag 1

Na aankomst in Tanzania heeft u een transfer naar uw accommodatie in Arusha, waar u kunt uitrusten van uw vlucht. 
Budget verblijf: Ilboru Safari Lodge, inclusief ontbijt
Middenklasse verblijf: The African Tulip, inclusief ontbijt


Dag 2

Arusha - Tarangire

Dag 2

Na ontbijt ontmoet u uw chauffeur/gids, die u een korte introductie geeft over uw reis. Dan vertrekt u naar Tarangire National Park, waar u na een picknick lunch onderweg uw eerste game drive zult meemaken. Dit park heeft veel wild, waaronder enkele bijzondere dieren zoals gemsbokken en elanden, en staat bekend om de enorme Baobab bomen die her en der oprijzen. 
Budget verblijf: Whistling Thorn Camp, inclusief alle maaltijden
Middenklasse verblijf: Rift Valley Photographic Lodge, inclusief alle maaltijden


Dag 3

Tarangire - Ngorongoro - Serengeti

Dag 3

Deze dag wordt gebruikt om de Ngorongoro krater te verkennen. De krater is eeuwen geleden door vulkanische activiteit ontstaan en heeft een uniek ecosysteem. Op de bodem van de krater leeft een verbazingwekkende hoeveelheid dieren. U kunt er de Big 5 zien, maar ook diverse antilopensoorten, nijlpaarden, giraffes en heel veel vogels. In de loop van de middag reist u verder naar uw verblijf in de Serengeti.
Budget verblijf: Ikoma Safari Lodge, inclusief alle maaltijden
Middenklasse verblijf: Kisuru Tented Camp, inclusief alle maaltijden


Dag 4

Serengeti

Dag 4

De wonderbaarlijke Serengeti heeft een ongelooflijk wildleven, met natuurlijk de jaarlijkse migratie van gnoes naar de Masai Mara in Kenia. U heeft vandaag een volle dag safari in dit prachtige park, inclusief een picknick lunch onderweg. Zo heeft volop gelegenheid om het vele wild te zien. Aan het einde van de dag kunt u bij uw accommodatie alle belevenissen van de dag nog eens de revue laten passeren.
Budget verblijf: Ikoma Safari Camp, inclusief alle maaltijden
Middenklasse verblijf: Kisuru Tented Camp, inclusief alle maaltijden


Dag 5

Serengeti - Lake Manyara

Dag 5

Na het ontbijt neemt u afscheid van de Serengeti en vertrekt u naar Lake Manyara. Dit nationale park heeft een grote diversiteit aan ecosystemen, een ongelooflijk vogelleven en practhige uitzichten. Het zoute water van het meer trekt talloze vogelsoorten aan, waaronder enorme groepen flamingo's. Heel bijzonder zijn de leeuwen in dit park, die zich de gewoonte hebben aangeleerd om in bomen te klimmen.  
Budget verblijf: Migunga Tented Camp, inclusief alle maaltijden
Middenklasse verblijf: Rift Valley Photografic Lodge, inclusief alle maaltijden


Dag 6 en 7

Lake Manyara - Amsterdam

Dag 6 en 7

Na het ontbijt heeft u nog een laatste ochtendsafari met picknick lunch bij Lake Manyara, voordat u naar het vliegveld wordt gebracht, waar uw reis eindigt of waar vandaan u verder reist voor een verlenging op Zanzibar.
Inclusief ontbijt en lunch