Tanzania reizen Tanzania reizen Tanzania reizen

Huwelijksreizen in Tanzania

Lees verder »

Huwelijksreis Tanzania, 2 weken

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 13 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Fundu Lagoon

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: Bij een verblijf van 4 nachten, incl. maaltijden, drankjes en meer
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Een huwelijksreis in Tanzania

’’Een huwelijksreis in Tanzania is een safari in een van de mooiste landen ter wereld. Overdag spanning en avontuur, avonden rond een kampvuur met de sterrenhemel boven je. Maar ook een strandwandeling langs parelwitte stranden of luieren in een hangmat met een cocktail in je hand. Daarbij verblijf je bij een huwelijksreis in Tanzania in mooie, intieme accommodaties.’’ – Marcella, Sable Tours

Een perfecte huwelijksreis naar Tanzania

Een perfecte huwelijksreis naar Tanzania is de huwelijksreis die u in gedachte heeft. U kunt zich laten leiden door ons aanbod, maar misschien heeft u speciale wensen voor uw huwelijksreis? In Tanzania staan safari’s centraal, maar het land heeft meer te bieden dan wild alleen. U kunt meer leren over de teelt van koffie of cultuur snuiven tijdens bezoeken aan de vriendelijke lokale bevolking. Diverse sportieve activiteiten behoren tot de mogelijkheden, waaronder natuurlijk een beklimming van de Kilimanjaro. Wilt u een safari combineren met een strandvakantie, dan is een verblijf aan de mooie stranden van Tanzania of op Zanzibar een goede optie. Vertel ons uw wensen en wij maken uw droom huwelijksreis naar Tanzania waar.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een huwelijksreis naar Tanzania, neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.