Tanzania reizen Tanzania reizen Tanzania reizen

Strandreizen in Tanzania

Lees verder »

Huwelijksreis Tanzania, 2 weken

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 13 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Fundu Lagoon

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: Bij een verblijf van 4 nachten, incl. maaltijden, drankjes en meer
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Een strandvakantie naar Tanzania

’’Een strandvakantie in Tanzania is een duik in de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende land. De Arabische invloeden zijn overal aanwezig, naast sporen uit het koloniale verleden. Dit maakt een strandvakantie in Tanzania niet alleen een ontspannen, maar ook cultureel interessant einde van een safari reis in Tanzania.’’ – Marcella, Sable Tours

Heerlijk tot rust komen tijdens een strandvakantie in Tanzania
De kust van Tanzania biedt rust, zon, zand en zee. Alles wat u zoekt voor een heerlijke strandvakantie. Tanzania heeft meer dan 800 km aan kust ten noorden en zuiden van de hoofdstad Dar es Salaam. Schone zandstranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee die uitnodigt tot watersporten zoals snorkelen, duiken en diepzeevissen. Sporen van een roerig verleden uit de tijd van de slavenhandel zijn overal langs de kust te vinden. Zo is het eilandje Kilwa Kisiwani dat is uitgeroepen tot Werelderfgoedgebied een bezoek absoluut waard!

Onze tip voor een strandvakantie in Tanzania
Breng ook eens een bezoek aan de hoofdstad Dar es Salaam!

Neem voor meer informatie over een strandvakantie in Tanzania geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.