Victoria Falls reizen Victoria Falls reizen Victoria Falls reizen

Rondreis Victoria Falls – overdonderend mooi 

"Een rondreis naar Victoria Falls is een hoogtepunt in uw leven. Bovenaan de watervallen staan en naar beneden kijken vond ik zo’n machtig gezicht. Bij al dat natuurgeweld besefte ik weer eens hoe klein en nietig wij zijn. De kracht van al dat water is onvoorstelbaar. Daarnaast is ook het hele gebied dat u bij een rondreis naar Victoria Falls aandoet ontzettend mooi." - Pieter, Sable Tours

Sable Tours regelt uw rondreis naar Victoria Falls op maat voor u
Victoria Falls is een bestemming op zich, waar u minstens enkele dagen kunt doorbrengen. Maar een rondreis naar Victoria Falls op maat kunt u ook heel combineren met een reis door Zuid-Afrika, of Namibië en Botswana. Vanuit Livingstone in Zambia en Victoria Falls in Zimbabwe kunt u diverse excursies maken op en rond de rivier. Wij raden een bezoek aan het Mosi-oa-Tunya National Park aan, waar u per auto of zelfs te voet op safari kunt gaan. Een helikoptervlucht over de watervallen is absoluut het einde. Vanuit de lucht ziet u pas goed hoe de rivier haar weg vindt door het landschap. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over een rondreis naar Victoria Falls op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.