Neushoorns Neushoorns Neushoorns

Rondreis Zuid-Afrika op maat – maak uw droomreis met Sable Tours

“Voor veel mensen is een rondreis in Zuid-Afrika een droom, maar alleen rondreizen in Zuid-Afrika, kan dat wel? Wij kunnen u verzekeren dat het kan, en wij maken uw droom voor u waar! Uitgaande van uw wensen stippelen wij precies díe rondreis Zuid-Afrika voor u uit die bij u past. Daarbij vinden wij een persoonlijk contact met u, onze klant, héél belangrijk. Voor ons is geen verzoek te gek, wij gaan tot het uiterste om uw Zuid-Afrika rondreis te realiseren.” - Marcella, Sable Tours

Onze tips voor rondreizen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een onnoemlijk groot land, waar u tijdens uw Zuid-Afrika rondreis veel indrukken zult opdoen. Indien uw reistijd beperkt is zult u bij het maken van uw plannen voor uw ideale Zuid-Afrika rondreis goed moeten bedenken wat u het liefst wilt zien of meemaken. Het is jammer als u probeert het hele land te zien in twee weken; u heeft dan geen tijd om écht te genieten van de reis. In dat geval raden wij u aan uw rondreizen in Zuid-Afrika te beperken tot een bepaald gebied, dat u dan uitgebreid en op uw gemak kunt bezoeken. Wij geven u graag persoonlijk advies over de keuzes die u kunt maken om het optimale te halen uit úw perfecte  rondreis Zuid-Afrika!

Wilt u meer informatie over een rondreis door Zuid-Afrika, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.