Zuid Afrika Kust Zuid Afrika Kust Zuid Afrika Kust

Reisverslagen

Hieronder kunt u de reisverslagen lezen van onze klanten die Zuid-Afrika hebben bezocht.

Onze klanten zeggen:

"We zijn nu een week terug en beseffen steeds meer wat een fantastische vakantie we hebben gehad; het landschap is overweldigend en indrukwekkend, de bevolking is bijzonder behulpzaam en vriendelijk en het eten en drinken is heerlijk. Oftewel, we hebben enorm genoten!"

 


Familierondreis van Johannesburg tot Kaapstad

Geschreven door: Familie Linssen

In januari 2019 besloten we om met 2 bevriende families, die al jaren met elkaar op vakantie gaan, om in de zomer van 2020 Zuid Afrika te gaan bezoeken.

Rootsreis naar Zuid-Afrika

Geschreven door: Familie Blanksma

December 2020... onwaarschijnlijk.. en toch.. 13 december vertrokken we met z’n vijven voor een onvergetelijke ‘roots’-reis. Op 9 januari 2021 weer terug op Nederlandse bodem. 

Rondreis in de Westkaap

Geschreven door: mevr. Hardendood

Omdat een eerste rondreis via Sable Tours zo goed bevallen is, en mede omdat de persoonlijke benadering zo gewaardeerd is, besloten we voor het rijden van de tuinroute OOK in zee te gaan met Pieter en Marcella.

Familierondreis van Kaapstad naar Port Elizabeth

Geschreven door: Familie Berger

Op de vakantiebeurs kwamen wij voor het eerst in contact met Pieter en Marcella. Dit kreeg een vervolg bij hen thuis waar wij onze wensen hebben besproken;  naar Zuid Afrika, de Tuinroute, overnachten bij voorkeur met uitzicht op zee, niet te veel reistijd en uiteraard een safari.

We zijn zondag teruggekomen van een prachtige Wine en Dine in Stijl reis van 15 dagen met een huurauto. We hadden deze reis zoals hij op de website staat uitgebreid met 4 nachten Cederbergen. We zijn zeer tevreden over het door Marcella en Pieter uitgedachte aanbod en zullen in de toekomst zeker bij hen terugkomen voor een Afrika reis. 

Safari Zuid-Afrika en Botswana

Geschreven door: Mevr. Van den Bos

Dit is onze derde reis georganiseerd door Sable tours.

Na aankomst in Port Elizabeth hadden we een transfer naar Shamwari Game Reserve. We verbleven er 2 nachten in Lobengula. Zeer warm welkom, prachtige kamers en heerlijk eten. Game drives met ranger Patrick waren geweldig en we hebben een hoop dieren gezien.

Eerste bezoek aan Zuid-Afrika met Sable Tours

Geschreven door: Ricardo en Rianne

Wij waren nog nooit buiten Europa geweest dus was het fijn dat er iemand was die ons kon helpen bij het boeken van onze reis. Via een collega zijn wij in contact gekomen met Sable Tours. We zijn erg goed, netjes en vooral persoonlijk geholpen.

Fantastische reis door Zuid-Afrika

Geschreven door: Familie Peters

20 jaar geleden zijn we met een groepsreis door Zuid-Afrika gereisd. We wilden dit fantastische land nogmaals bezoeken om te kijken of we nog steeds onder de indruk waren van het land, de natuur en de mensen en het daarnaast ook aan onze dochter van 12 te laten zien. In eerste instantie hadden wij het idee om deze reis zelf te organiseren, maar we kwamen in contact met Sable Tours en zij hebben een geweldig aanbod gedaan: mooie verrassende reis, met verblijf in kleinschalige guesthouses voor een heel goede prijs.

Reisverslag 54

Geschreven door: Dhr, Celis en mevr. Peeters

Voor onze huwelijksreis, gingen we naar het vakantiesalon in Antwerpen. Verschillende reisbureau's konden ons een reis aanbieden naar Zuid-Afrika, maar nergens hadden we zo'n goed gevoel als bij Marcella. Ze konden ons een mooie reis op maat aanbieden. Na onze wensen in acht te hebben genomen, kregen we een erg mooie offerte toegestuurd inclusief powerpoint met erg mooie foto's! We waren op slag verliefd op de reis en gingen zelf ook aan de slag om te kijken of er dingen anders moesten. Na slechts enkele kleine wijzigingen kon onze reis geboekt worden. En wat een reis!

Reisverslag 53

Geschreven door: Mevr. Kempen en dhr. Keunen

In juni 2017 hebben wij besloten om op heel korte termijn naar Zuid-Afrika te vertrekken. Voor een van ons een land dat al een aantal jaren op de wishlist stond. Omdat we op zo’n korte termijn willen vertrekken, besluiten we een ‘georganiseerde’ reis te zoeken en niet alles zelf te regelen. Via via komen we uit bij Sable Tours en vanaf het eerste contact voelt het goed ook al hebben we enkel telefonisch of via mail contact. We denken dat de safari ’s voor ons het hoogtepunt zijn en op aanraden van Marcella besluiten we dan ook om onze reis in Kaapstad te starten en in Johannesburg te eindigen.

Reisverslag 52

Geschreven door: Familie Staal

Op donderdag 17 augustus zijn we via Schiphol naar Johannesburg gevlogen met British Airways met een tussenstop in Londen. een hele prettige vliegmaatschappij met prima toestellen. We vonden het leuk een keer met een Airbus 380 te hebben gevlogen. Ook weer een ervaring op zich.

We willen Sable tours heel erg bedanken voor de prachtige reis die zij, toch vrij last minute, georganiseerd hebben. Alles was erg goed geregeld waardoor we met volle teugen van deze reis hebben kunnen genieten. Bedankt Sable Tours!  

Reisverslag 50

Geschreven door: Familie Vanholder

Het was maanden geleden sinds bij mijn vriend en ik het idee rijpte om naar Zuid-Afrika te gaan. Op een keer kwamen we terecht op de website van Sable Tours, een organisatie die ons tot dan toe onbekend in de oren klonk. We waren blij verrast toen we Marcella aan de lijn kregen. Meteen kreeg je het gevoel dat dit iemand was met kennis van zaken, die onze persoonlijke wensen goed kon inschatten. Hier voelden we ons geen “nummertje”, hetgeen de keuze voor Sable Tours evident maakte.

Reisverslag 49

Geschreven door: Emmy en Jelle Visser

Beste Marcella en Pieter,

Verleden jaar zijn wij naar Zuid-Afrika geweest, de periode 26 augustus tot en met 18 september zullen wij niet snel vergeten. Wat een geweldig land en wat hebben jullie mooie plekjes voor ons uitgezocht.

Reisverslag 48

Geschreven door: Dominique Willems

Deze november en december hebben wij een reis van 3 weken door Zuid Afrika gemaakt. Wat hebben we genoten van Zuid Afrika met al z’n landschappen, bewoners, lekker eten en alle afwisseling. Een volgende trip hebben we al in ons hoofd en deze regelen we dan zeker weer via Sable Tours. Alles was zo goed geregeld en zo fijn dat we een boekje mee hadden met alle informatie en vooral ook alle routes, want de GPS die werkt niet zo goed in Zuid Afrika ;)

Reisverslag 47

Geschreven door: Mevr. Wegman en dhr. Mulder

Onze reis : een week in en rondom Kaapstad, en 2 weken rondom Johannesburg was prachtig! De verschillende guesthouses waren elke keer weer een verrassing: van heel luxe tot eenvoudig en weldadig: ze lagen allemaal prachtig in de natuur: heerlijk! Het reizen door de verschillende landen was heel goed te doen: goede wegen, mits je voorzichtig doet bij de potholes.
Alles bij elkaar: complimenten aan Sable Tours!

Reisverslag 46

Geschreven door: familie Van Gogh en Burghardt

Wij zijn op 29 september 2016 met vrienden voor 3 weken naar Zuid-Afrika geweest. Op pad met een zeer uitgebreide reisomschrijving van Sable Tours tot de exacte routebeschrijving toe. 

Al met al willen wij Pieter en Marcella heel erg bedanken voor het organiseren van deze fantastische en onvergetelijke reis naar Zuid Afrika. Deze heeft onze verwachting zeker overtroffen.

Reisverslag 45

Geschreven door: Familie De Jongh

Na ruim 3 weken zit onze avontuurlijke reis Zuid Afrika erop. Was een indrukwekkend, mooi, avontuurlijke reis die we niet gauw zullen vergeten, Sable Tours bedankt voor deze onvergetelijke reis….

Reisverslag 44

Geschreven door: Mevrouw De Vreede

Begin 2016 zijn wij ons gaan oriënteren voor onze vakantie.  We hadden gekozen om ons te gaan oriënteren op de vakantiebeurs . We waren er al snel over uit: Zuid Afrika werd onze bestemming. Want hoe gaaf is het om de wilde dieren in het echt te zien.  Het was voor ons best spannend allemaal. Dit was namelijk  voor ons de 1e keer dat wij samen naar een verre bestemming op vakantie gingen.  

Reisverslag 43

Geschreven door: Mevrouw Hardendood

Met grootse dank aan Sable Tours. De zeer complete reisbeschrijving, de powerpoint presentatie voor de nodige voorpret, een erg fijne persoonlijk benadering, en de hele reis tot in de puntjes geregeld. Mochten we nog eens richting Afrika gaan, dan weten we waar we aankloppen!

Reisverslag 42

Geschreven door: Sander Vlug en Lisa van den Kieboom

Dit jaar wilden wij graag naar Zuid-Afrika op vakantie, daarom hebben wij bij diverse reisorganisaties een offerte aangevraagd. Al snel werden wij gebeld door Sable Tours om het een en ander door te spreken. Een aantal weken later kregen wij de offerte opgestuurd, geheel naar onze wens. Naar al onze ideeën en plannen werd goed geluisterd, wij vonden daarom de offerte van Sable Tours erg goed bij ons passen. 

Reisverslag 41

Geschreven door: Frank en Julia

Na lang wachten was het zover, 4 weken naar Zuid-Afrika!! Mede dankzij de prachtig samengestelde reis door Sable Tours hebben wij van elke dag enorm genoten.

Reisverslag 40

Geschreven door: Kim Ligthart

We hebben echt een geweldige reis gehad en alles was tot in de puntjes verzorgd! We hadden geen zin (en tijd) om alles zelf uit te zoeken en hebben daarom onze reis geboekt bij reisbureau Sable Tours, die voor ons deze reis op maat gemaakt heeft. Zij hebben alle accommodaties vooraf voor ons vastgelegd en met al onze wensen rekening gehouden. We hadden stuk voor stuk leuke kleinschalige accommodaties met een huiselijke sfeer en veel gastvrijheid, we voelde ons overal meteen thuis! 

Reisverslag 39

Geschreven door: Mevrouw Roeleven

‘Hallo Marcella en Pieter. Hierbij een paar foto's van onze reis naar Zuid Afrika en Swaziland. Het was onvergetelijk. Jullie hebben heel mooie plekjes uitgezocht. Soms absolute stilte en soms veel levendigheid, dansen rond het kampvuur en zelfs een neushoorn aan de lunchtafel. Sable Tours laat je plekken zien waar je alleen van kunt dromen’ 

Reisverslag 38

Geschreven door: Frank en Gerdien

Wij hebben gekozen voor een relatieve kleine rondreis door Zuid-Afrika, omdat kwaliteit voor ons boven kwantiteit gaat. We hebben tenslotte vakantie! Zoveel mogelijk landschappen en het natuurleven als voorkeur boven steden en cultuur in een korte periode met daarbij de vrijheid van een huurauto. We zijn erg onder de indruk van de manier waarop Sable Tours onze wensen tot uiting gebracht heeft! De reis werd begeleid door een boekwerk op maat en op de transfer van het vliegveld na, konden we het geheel zelf uitzoeken.

Reisverslag 37

Geschreven door: Marianne en Belinda

Op 19 april 2014 namen wij de KLM vlucht van Amsterdam naar Johannesburg. Voor Marianne een reis terug naar huis na 49 jaar, voor Belinda een kennismaking met een land waar ze haar hele leven van alles over gehoord had. Met een huurauto gingen we niet alleen op zoek naar de "roots" van dit land, maar ook naar die van ons zelf. Met dank aan Marcella en Pieter van Sable Tours, die op werkelijk geweldige wijze deze reis hebben geregeld!

Reisverslag 36

Geschreven door: Familie Van Klei-Hartgers

Een lang gekoesterde droom kwam uit deze zomer; met onze kinderen van 9 en 12 jaar een reis maken door Zuid-Afrika. We spaarden gratis tickets en tja toen kwam de vraag welke route om het relaxt te houden en te kunnen genieten i.p.v. honderden kilometers vrijwel dagelijks te rijden om alles te kunnen zien… Sable Tours bood ons na een middag overleg aan tafel een overzichtelijke reis aan met alle elementen die we wensten! Donderdag 7 augustus gingen we met de uitgebreide reisbescheiden in de tas op reis richting Johannnesburg.

Reisverslag 35

Geschreven door: Bert en Ineke

Het was weer fantastisch, het is geweldig om zo in de wereld van de dieren te vertoeven: gewoon net zo lang als je zelf wilt door je kijker turen naar een piepklein schitterend gekleurd vogeltje, of naar een reuzen slak te kijken, naar een pad op je wastafel in je open lucht douche in Shindzela, een paar bedachtzaam stoeiende giraffes , oude buffelstieren (dagger boys) geheel ondergedompeld in de blubber tegen de teken en andere ongemakken; het is steeds weer en verrassing wat je te zien krijgt!
Pieter en Marcella: jullie hebben er voor ons opnieuw een perfecte reis van weten te maken!

Reisverslag 34

Geschreven door: Bart en Sofie

Eind augustus was het eindelijk zo ver. Tijd voor onze grote rondreis door Zuid-Afrika. Maar liefst 24 dagen rondreizen in dit prachtige land. Het was onze eerste grote rondreis en achteraf gezien hadden we niets beters kunnen bedenken. 
Op voorhand werd door Sable Tours ons een mooie route voorgesteld met leuke accommodaties. 

Reisverslag 33

Geschreven door: Bert en Ineke

Onze derde reis met Sable Tours…, en: hopelijk niet de laatste! De vorige reis hebben we rondgetrokken in het Noordoostelijk deel van Zuid Afrika; deze keer hebben we een deel van de Garden Route bezocht: zeer ontspannen, westers, zeer relaxed! We houden ervan in een rustig tempo te reizen; bij voorkeur steeds 3 nachten op één plek te blijven zodat je de tijd hebt om rond te kijken en wat te wandelen.

Reisverslag 32

Geschreven door: Familie Evers

In 2008 hebben wij om droevige privé-omstandigheden onze grote Zuid Afrika reis in de Drakensbergen moeten onderbreken. In een eerder reisverslag hebben wij toen al aangegeven dat we zeer te spreken waren over Marcella en Pieter van Sable Tours. Het was voor ons dan ook geen vraag met wie wij de reis zouden gaan afmaken, als wij daar aan toe waren.

Reisverslag 31

Geschreven door: Familie Dekker

Wat hebben we geboft dat we SABLE tours hadden geselecteerd voor onze reis naar Zuid-Afrika. De keuze van organisaties was groot en de routes min of meer dezelfde.
Ondanks het feit dat deze reis de langste was, was de prijs per dag zeker niet de duurste.

Reisverslag 30

Geschreven door: Familie Kemperman

Allereerst willen we ons verslag beginnen met het feit dat we een geweldige vakantie hebben gehad. Alles was top geregeld. De accommodaties waren luxe en voldeden aan de beschreven verwachtingen. De natuur was prachtig en de game drives elke keer opnieuw een belevenis. Het was veilig dankzij alles tips van Sable tours. Boeken bij Sable tours is een aanrader.

Reisverslag 29

Geschreven door: Familie Van Dam

Gelukkig kwamen wij op het spoor van Sable Tours. Na het sturen van een mail werden we de volgende dag al teruggebeld. Dat werd een heel leuk gesprek, waarbij niet alleen de locaties werden besproken, maar wat dieper doorgevraagd werd. Zo konden we samen een reis samenstellen die helemaal op ons was geschreven. Een zeer persoonlijke aanpak met goede adviezen over afstanden, rustmomenten en een goede mix tussen cultuur en natuur.

Reisverslag 28

Geschreven door: Familie Van Aken

Voor we onze reis boekten hadden we bij verschillende reisorganisaties gekeken wat de mogelijkheden waren. Maar Sable Tours sprak ons het meest aan omdat van begin af aan al met je meegedacht werd. En Pieter had diverse tips waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn!

Reisverslag 27

Geschreven door: Familie Groenendal

“Opa“ had 5 jaar geleden, tijdens een familiediner, na een heerlijke fles wijn, het woord genomen en kondigde aan, dat als hij 65 zou worden, we dan met de familie een safari zouden maken. Deze mededeling werd met oorverdovend gejuich ontvangen en “Opa“ werd op het schild gehesen.

Reisverslag 26

Geschreven door: Familie Van der Kooij

Voor de derde keer in vier jaar tijd, met dezelfde reisorganisatie op vakantie. Zoiets doe je alleen wanneer je de vorige twee reizen helemaal tevreden was! Dit keer wilden wij graag, op ons gemak, van noord naar zuid door her Kruger Park trekken. Wij genieten ervan om te overnachten in de ”rest-camps”, waar het Sable Tours steeds lukt een “huisje” op een prachtig plekje voor ons te reserveren.

Reisverslag 25

Geschreven door: De heer en mevrouw Plettenburg

Nog geen jaar geleden zijn wij een reisbureau gaan kiezen die onze lang gekoesterde droom in werkelijkheid om moest zetten. De wens was bijna een maand naar Zuid-Afrika en dan door het land trekken op eigen gelegenheid van Johanneburg naar Capetown. Wij zijn bij Sable Tours terecht gekomen en daar hebben wij geen minuut spijt van gehad.

Reisverslag 24

Geschreven door: Familie Van de Weijer

We hebben een prachtige reis gehad en veel gezien. Alles op een ontspannen manier en met de zekerheid van goede accomodaties. Samen met Sable Tours je eigen reis samenstellen en ter plekke lekker zelf rondreizen (met Sable Tours op de achtergrond als dat nodig is). Een aanrader voor iedereen die van reizen houdt!

Reisverslag 23

Geschreven door: Familie Ooms

We hebben een geweldige tijd gehad: ruim 3 weken hebben we door Zuid Afrika mogen rondtrekken. Iedere dag was een nieuw avontuur! Wij kwamen vooral voor de natuur, de ruimte, de dieren en de prachtige landschappen.

Reisverslag 22

Geschreven door: Familie Ernst

Tien jaar nadat we onze dochters in Zuid-Afrika hadden opgehaald was het tijd voor de grote reis terug. Met 2 gezinnen en inmiddels vier kinderen wilden we hen hun moederland laten zien. Een heel bijzondere reis dus, met speciale wensen. Al heel snel kwamen we terecht bij Sable Tours, Pieter en Marcella, die vanaf het begin af aan indruk maakten door goed naar onze wensen te luisteren en met mooie voorstellen te komen.

Reisverslag 21

Geschreven door: De heer en mevrouw De Laat

Eerst willen we Pieter en Marcella hartelijk bedanken voor het goed regelen van onze vakantie!! Het was geweldig, alles zo goed geregeld, wij zullen iedereen aanraden dit door Sable Tours te laten doen. Onze hartelijk dank nog.

Reisverslag 20

Geschreven door: De heer en mevrouw Herijgers

Op 9 september 2010 was het dan zover, een dag na ons huwelijk vertrokken we voor een 44 daagse rondreis naar Zuid-Afrika.
Wij hadden in samenwerking met Sable Tours een mooie en luxe reis uitgestippeld.

Reisverslag 19

Geschreven door: Familie Gels

Onze dochter liep voor 3 maanden stage in het kinderziekenhuis te Kaapstad. Voor ons een geweldig moment om Zuid-Afrika te bezoeken.We wilden graag een reis op maat waarbij Sable Tours er voor ons uitsprong. Door persoonlijke benadering, enthousiasme en kennis van het land kozen we voor Sable Tours.

Reisverslag 18

Geschreven door: De heer en mevrouw Opdam

Inmiddels zijn we al weer een tijdje terug in Nederland. Ik denk nog bijna dagelijks aan onze reis. Jeffrey heeft het echt goed geregeld samen met Sable Tours. De hele reis was één groot succes. Ik kijk er voor altijd met een goed gevoel op terug. De verblijven waar we hebben gezeten waren ook erg goed. Heerlijk eten en vriendelijke mensen. Ik kan deze reis zeker aanbevelen aan iedereen die echt een mooie en indrukwekkende reis wil maken.

Reisverslag 17

Geschreven door: De heer Van Boven en mevrouw Naus

Nadat we eind 2009 besloten hadden om in mei 2010 naar Zuid Afrika te gaan, begon onze vakantie al een beetje. Toen we uit diverse reisbureaus gekozen hadden voor Sable-tours, kregen we voorstellen voor verschillende locaties en in goed overleg met Pieter en Marcella stelden we onze reis samen. Het moest een rondreis worden met nadruk op de natuur.

Reisverslag 16

Geschreven door: De heer Hoonhout en mevrouw De Ridder

Onze dochter Eva van 20 jaar studeert een ½ jaar in Stellenbosch, een heel goede reden om onze vakantie in Zuid Afrika door te brengen. Aan Sable tours hebben we gevraagd onze reis met persoonlijke wensen te verzorgen. Dat was een goede beslissing, want de reis was prima verzorgd: goede huurauto, prachtige accommodaties met leuke gastheren en -vrouwen, goede routebeschrijving en leuke attenties bij thuiskomst.

Reisverslag 15

Geschreven door: De heer en mevrouw Ooms

Wat een gok om met een voor ons onbekende reisorganisatie in zee te gaan! Zoeken op internet: het bracht ons al snel bij Sable Tours. Mooie verzorgde site! Vriendelijke mensen aan de telefoon!

Reisverslag 14

Geschreven door: De heer en mevrouw Van der Kooij

Vorig jaar hebben wij een fantastische reis gemaakt door Zuid–Afrika en toen wij besloten hadden om dit jaar terug te gaan naar dit prachtige land, hoefden wij niet lang na te denken bij wie wij deze reis zouden boeken.

Reisverslag 13

Geschreven door: Familie Van Rooijen

Wij hebben genoten van een fantastische reis welke onze verwachtingen heeft overtroffen.
Een land met zéér vriendelijke mensen die nog tijd hebben voor hun medemens en service geven waar wij in Nederland nog veel van kunnen leren.

Reisverslag 12

Geschreven door: Mevrouw Rietveld en mevrouw De Hertogh

Dag Marcella en Pieter,
Hier een enthousiast verhaal van twee vriendinnen, 59 en 69 jaar oud op reis in Zuid Afrika gedurende 38 dagen. Ten eerste hulde voor jullie begeleiding vooraf en tijdens de reis én de goede/leuke/aangename keuzes die jullie maakten.

Reisverslag 11

Geschreven door: Familie Hogenboom

Ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijksfeest wilden we graag samen met onze kinderen (18 en 21 jaar) naar Zuid Afrika.

Reisverslag 10

Geschreven door: De heer en mevrouw Van Beurden

We zijn gevraagd een verslag te maken van onze vakantie en dat doen we met alle plezier omdat we iedereen zo’n vreselijk mooie en goed verzorgde vakantie gunnen.

Reisverslag 9

Geschreven door: De heer en mevrouw Post

In januari dit jaar waren Marcella en Pieter bij ons thuis geweest om de reis te bespreken. Wat een service!. Vol goede moed meldden wij ons 3 oktober op Schiphol waar men ons meedeelde dat het vliegtuig vertraging had: elektrische storing. De vertraging duurde 6, 5 uur. Vanaf Schiphol Sable Tours gebeld. Onze aansluiting in Johannesburg liep mis en ook de contactpersoon aldaar zou voor niets op ons wachten. Marcella loste dit adequaat op zodat de contactpersoon om 03.30 s-nachts op het vliegtuig stond om ons te verwelkomen en we direct beschikten over de auto. Heel goed geregeld.

Reisverslag 8

Geschreven door: De heer Schmidt en mevrouw Koorn

Wanneer ik onze tent los rits wordt het al licht. Terwijl we om 5:30 onze koffie drinken horen we een leeuw, en zien hem vijf minuten daarna ook op het open veld voor het kamp. Het is een groot mannetje met van die zwarte manen. Neerzetten die koffie dus, bepakking om en te voet in de achtervolging. Nog geen half uur later staan we oog in oog met dit prachtexemplaar op nog geen 15m. afstand.

Reisverslag 7

Geschreven door: De heer en mevrouw Van der Kooij

Een krantenknipsel van een paar jaar geleden is er de oorzaak van dat ik op zoek ben gegaan naar “Sable Tours”. Wij wilden een reis naar Zuid-Afrika maken maar konden ‘onze reis’ in geen enkele reisgids vinden. Zomaar op pad gaan zonder van te voren iets te boeken wilden wij niet. En hier thuis achter de computer zelf de overnachtingen regelen was voor ons ook geen optie omdat wij dan bang waren de echt bijzondere plekjes niet zelf te kunnen vinden.

Reisverslag 6

Geschreven door: Groepsreis 2008

Zuid-Afrika is een mooi land met veel verschillende landschappen en dankzij Pieter hebben we veel opgestoken van o.a. de cultuur, natuur maar ook van de historie. Het reisprogramma zat goed in elkaar en we hadden ook inspraak op bepaalde onderdelen wat alles nog veel leuker maakte.

Reisverslag 5

Geschreven door: Groepsreis april 2008

Vijf echtparen, die elkaar voor het grootste deel al van uit het verre verleden kenden, hebben absoluut de beste beslissing genomen door voor de organisatie van hun droomreis hun keuze op Sable Tours te laten vallen.

Reisverslag 4

Geschreven door: De heer en mevrouw Ebbers

Toen we een bestemming moesten bedenken voor onze huwelijksreis waren we heel snel klaar: Zuid Afrika! Al zoveel over gehoord, nu was het tijd dat we dat zelf gingen bekijken! Vrienden van ons zijn een half jaar eerder naar Zuid-Afrika gereisd en drongen erop aan dat we contact op zouden nemen met Pieter en Marcella. Een goede tip is meestal veel waard, dus hebben we meteen een mail gestuurd.

Reisverslag 3

Geschreven door: De heer en mevrouw Pluijmert

Wij hebben zelf rondgereden in zuid-afrika en zijn in johannesburg begonnen, vanuit daar zijn we naar hoedspruit gereden (met tussenstop in hazyview) daar ligt een private game reserve genaamd thornybush met als lodge Tangala, echt super knus en gezellig (geen electriciteit, olielampjes en 2 keer per dag warm water). Hier hebben wij 3 fantastische dagen met gamedrives gehad en echt alles wat je maar kunt zien ook gezien en meestal op een afstand van een paar meter.

Reisverslag 2

Geschreven door: De heer en mevrouw Klein Goldewijk

Via internet vonden wij Sable tours en de persoonlijke benadering van Pieter en
Marcella stond ons meteen zeer aan. Er werd ons goed gevraagd wat onze
wensen waren wat betreft het reizen en wat we wilden wat betreft de accommodatie
en wat we dachten er aan uit te willen geven.

Reisverslag 1

Geschreven door: De heer en mevrouw Herberigs

“Wanneer jullie er eenmaal geweest zijn, gaan jullie zeker terug…..” Dit waren de woorden die Pieter tegen ons zei op onze eerste ontmoeting, ergens in de herfst van 2006. Wij waren ervan overtuigd dat het zo’n vaart niet zou lopen, we waren immers zelden zo onder de indruk van een land dat we perse terug wilden.