Tafelberg Kabelbaan In Kaapstad Tafelberg Kabelbaan In Kaapstad Tafelberg Kabelbaan In Kaapstad
We zijn zondag teruggekomen van een prachtige Wine en Dine in Stijl reis van 15 dagen met een huurauto. We hadden deze reis zoals hij op jullie website staat uitgebreid met 4 nachten Cederbergen. Omdat we eerder in Kaapstad waren geweest zijn we daar maar 2 nachten gebleven in het geweldige Last Word Constantia. Vandaaruit de Cape Point bezocht.
De volgende dag een lange reisdag naar de Cederbergen. Dit is een deel van Zuid-Afrika wat wat minder vaak bezocht wordt. Voor liefhebbers van bergen echt een aanrader. We overnachten in het pas geopende Cederbergen Ridge Wilderniss Lodge. Prachtige ligging en erg goed eten. Vandaaruit kun je gemakkelijk een dagtocht maken naar Lambertsbaai aan de kust om de Jan van Genten te zien en lekker vis te eten. 
Daarna 2 nachten in le Mosaic gelegen in een hele vogelrijke lagune bij Hermanus waar we veel flamingo's hebben gezien. 
2 nachten in de Wijstreek in Franschhoek mochten niet ontbreken. De 2 overnachtingen in La Petite Ferme waren uitzonderlijk goed. Wederom prachtig uitzicht over de wijnvelden, neg iets buiten Franschhoek. Als tip voor een wijnproeverij willen we Glenwood noemen. Je krijgt 6 glaasjes wijn om te proeven met bijbehorende gerechtjes. Vervolgens kies je er een wat je als hoofdgerecht krijgt met de bijpassende wijn. Je kunt er met de wijntram komen. Als afsluiting in Pumba private game reserve voor 3 nachten, een prive park met de witte leeuwen die we ook gezien hebben. Bij alle accomodaties geldt dat we de de bediening allemaal erg vriendelijk en gastvrij vinden en het eten heerlijk. De periode waarin we reisden was van eind maart tot in de eerste week van april 2019.
We zijn zeer tevreden over het door Marcella en Pieter uitgedachte aanbod en zullen in de toekomst zeker bij jullie terugkomen voor een Afrika reis.