Cheeta Cheeta Cheeta

Themareizen in Zuid-Afrika

Hieronder vindt u de verschillende thema's die bij de bestemming Zuid-Afrika horen.


Wil je naar Zuid-Afrika op huwelijksreis, dan heb je een goede keuze gemaakt. Het aanbod aan romantische accommodaties op mooie locaties is groot, met daarbij een grote variatie in prijsklassen. Zo is het altijd mogelijk om een huwelijksreis naar Zuid-Afrika samen te stellen die perfect aan je wensen voldoet.

Het niveau van de accommodaties die wij u bij luxe reizen naar Zuid-Afrika kunnen aanbieden is buitengewoon goed. U zult versteld staan over de warme en hartelijke ontvangst die u overal te wachten staat. Het personeel zal er alles aan doen om u zich thuis te laten voelen. Kleine attenties zorgen ervoor dat een toch al uitstekend niveau nog hoger wordt getild. Of u nu kiest voor een luxe safari lodge midden in de Zuid-Afrikaanse wildernis, of een mondain hotel midden in Kaapstad of de Wijnlanden, uw verwachtingen zullen zeker overtroffen worden.

Bij een Zuid-Afrika safari kunt u enkele van ’s werelds meest beroemde natuurparken bezoeken. Het Kruger Nationale Park is een van de oudste natuurparken ter wereld en is niet voor niets internationaal befaamd. Het leuke aan het Kruger Park is de grote verscheidenheid aan verschillende landschappen binnen een relatief klein gebied. De diversiteit aan dieren is daardoor enorm!

Bij een strandvakantie denkt u misschien niet direct aan Zuid-Afrika. Toch heeft het land ook uitgestrekte stranden waar het heerlijk vertoeven is. Wilt u gezien worden, dan is het strandje van Camps Bay bij Kaapstad ‘the place to be’. Hier kunt u de jetset uit de hele wereld tegen het lijf lopen!