“Een culinaire reis naar Afrika is een tongstrelend avontuur. Zo bezocht ik jaren geleden Prince Albert, een onbeduidend dorpje in de Karoo. In een lokaal restaurantje serveerde men daar echter het lekkerste lamsgerecht dat ik ooit tijdens een culinaire reis heb gegeten! De speciale vegetatie van de Karoo zorgt ervoor dat het lamsvlees uit deze streek een heel bijzondere smaak heeft.” – Pieter, Sable Tours
Lees verder »
Noord en Oost Madagascar |
||
Soort reis: | Individuele reizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 18 dagen | |
Reisperiode: | Dagelijks | |
Aantal personen: | Geen minimum aantal - maximaal 8 personen |
2-Weekse groepsreis Namibië |
||
Soort reis: | Groepsreizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 15 dagen | |
Reisperiode: | Vertrek zaterdag | |
Aantal personen: | Minimaal 2, maximaal 6 personen |
Huwelijksreis, KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika |
||
Soort reis: | Individuele reizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 14 dagen | |
Reisperiode: | Gehele jaar | |
Aantal personen: | Geen minimum aantal |
Weskaap reis |
||
Soort reis: | Individuele reizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 15 dagen | |
Reisperiode: | Gehele jaar | |
Aantal personen: | Geen minimum aantal |
Wine en Dine in Stijl reis |
||
Soort reis: | Individuele reizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 12 dagen | |
Reisperiode: | Gehele jaar | |
Aantal personen: | Geen minimum aantal |
Zuid-Afrikaanse 'big 5' kust Reis |
||
Soort reis: | Individuele reizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 16 dagen | |
Reisperiode: | Gehele jaar | |
Aantal personen: | Geen minimum aantal |
Big 5 en magisch Mozambique |
||
Soort reis: | Groepsreizen | Lees meer » |
Duur van de reis: | 14 dagen | |
Reisperiode: | Gehele jaar | |
Aantal personen: | Geen minimum aantal |
Een culinaire reis naar Afrika is een ontdekkingstocht der zinnen. Terwijl u geniet van de prachtige natuur om u heen worden u de heerlijkste gerechten voorgeschoteld! Het koloniale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat de Afrikaanse keuken een heerlijke mix is geworden van diverse invloeden. Zo ontstond de Kaap Maleise keuken door de slaven uit het Verre Oosten die in keukens van de VOC notabelen werkten en vindt u in Oost Afrika veel Arabische en Noord-Afrikaanse gerechten. De Franse Hugenoten brachten wijnranken mee uit hun vaderland, met als resultaat dat de Zuid-Afrikaanse wijnen zich nu kunnen meten met wijnen uit de hele wereld. U moet niet verbaasd zijn als u in de Namibische woestijn een Konditorei met heerlijk gebak tegenkomt. Overal in de Afrikaanse keuken vormen lokale producten, aangevuld met exotische kruiden en specerijen, een basis voor originele gerechten. Vis, schaaldieren, vlees, gevogelte en wild zijn zeer smakelijk; de dieren hier hebben een goed leven gehad onder de Afrikaanse zon!
Wilt u meer informatie over een culinaire reis in Afrika, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.